Meninger

 

 

 

"Samlet set er der både systematik og anarki, spydighed og charme, power og sårbarhed samt leg og alvor i Louise Rosengreens lyrik. Digtene i ’Ordbehandling’ søger deres egne stier, og finder dem ofte også, lidt på afstand af de tættest befærdede veje i litteraturen lige nu. Eller kortere sagt: Hatten af!"

- Lasse Horne Kjældgaard, Politiken, 28.03.2011

 

"Det mere end 12 minutter lange ’2000’ begået af Louise Rosengreen, Hans Sydow, Tine Kortermand og Diane Di Prima er en eksperimenterende og inciterende fortælling om millennium-natten, der med champagne i næsen og sekunder spredt som konfetti røber, at denne samling nytårssange på en begavet og interessant måde spænder lige fra digtet til popsangen og den rytmiske installation. '2000' er både kunstværk og en åben invitation. Laurie Anderson på dansk, hvis man skal tage munden lidt fuld med en fortjent nytårsskål."

 

- Kim Skotte, Politiken, 30.12.2008

 

 

"Lydstykker er skrevet med et stort overskud, elegance og med ungdommens lette blod, og vel er det ungt, men det er ungt på den fede måde, så fedt, at jeg vil mene at frk. Rosengreens nette samling digte burde stå i enhver piges kammer."

 

- Vagn Remme, Fyens Stiftstidende, 24.04.2007

 

 

"Det lykkes immervæk Rosengreen at udføre dette potentielt banale kunststykke med stor charme og umiskendeligt talent. Selve samlingen er lagt ind i en art cover, og musikken spiller energisk, swingende, sørgmuntert og varmt gennem alle stykkerne. Kan sommervarmt anbefales til alle, der har danset sig vej gennem den korte forelskelses bittersøde vanvid."

 

- Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken, 18.06.2007

 

 

Og ikke at forglemme:

 

"Det er ikke til at holde ud at læse sig gennem. Må vi ikke få noget ordentligt?"

 

Tue Andersen Nexø, Information, 07.04.2011

 

 

www.louiserosengreen.dk © 2013

www.louiserosengreen.dk